Livrare / Plata

Scopul nostru este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand achizitionati produse de pe  www.spotgsm.ro

www.spotgsm.ro este magazin online administrat de SPOT GSM TECH SRL

 

LIVRARE:

Toate comenzile primite pana la ora 16:30 vor pleca de la noi catre destinatie in aceeasi zi (valabil de Luni pana Vineri) prin firma de curierat rapid DPD care lucreaza in sistem door-to-door (livrare la domiciliu) in 24 - 48 ore valabil pentru zilele lucratoare.
Comenzile primite dupa ora 16:30 vor fi procesate dupa terminarea si expedierea comenzilor primite inainte de ora 16:30 si vor pleca de la noi catre destinatie a doua zi.
Comenzile trimise vineri au mentiunea "Livrare Sambata" dar este posibil ca in unele localitati acest lucru sa nu fie posibil si livrarea sa se faca luni. 
Costurile pentru transport sunt suportate de catre cumparator.

Va oferim urmatoarele modalitati de livrare:

  • Ridicare personala din magazin: Bistrita, Calea Moldovei, Nr. 40 (Kaufland) - 0.00 Lei;
  • Livrare in alte localitati: Prin curierat rapid DPD (Livrare in 24h - 48h) - 17 Lei;
  • Livrare gratuita in Bistrita: Prin curierul SpotGSM (Livrare in 2h - 5h) - 0.00 Lei.

 

PLATA:

Va oferim 3 modalitati de plata:

  • Plata la livrare-ramburs
  • Plata cu cardul
  • Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
  1. Plata la livrare-ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. 

     2. Plata cu cardul 

Dupa apasarea butonului TRIMITE COMANDA, veti fi directionat catre Netopia Payments pentru a efectua plata in siguranta. Toate tranzactiile sunt securizate si criptate.

     3. Transfer bancar 

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SpotGSM.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SPOT GSM TECH SRL

Cont lei IBAN: RO, Banca ING Bank - Sucursala Bistrita

Cod unic inregistrare: 42288937

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. 

 

RETURNAREA PRODUSELOR:


Nu trimiteti produse de retur decat dupa ce ati completat formularul de retur aflat in josul paginii.
Produsele care nu au alocat un numar de retur (pe care il veti primi pe emailul din cererea de retur sau prin SMS la numarul de telefon confirmat de Dvs doar dupa completarea formularului de retur) nu vor fi primite.


In nicio situatie nu se accepta colete cu obligatii de plata la livrare respectiv ramburs, transport neachitat sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la Dvs. Coletele cu plata la destinatar sau cele cu ramburs nu vor fi primite fara nicio exceptie.
Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la spotgsm.ro Pentru a beneficia de returul produselor in 15 zile, trebuie completat formularul de retur, cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 15 zile nu sunt luate in considerare.  Termenul de 15 zile se refera la perioada de timp scursa intre momentul primirii produsului de catre client si completarea formularului de retur in care se solicita inlocuirea/rambursarea, rezolvarea situatiei respectiv luarea la cunostinta a solicitarii, comunicarea numarului de retur, procesarea, solutionarea si trimiterea unui produs inlocuitor/rambursarea poate dura mai mult decat perioada specificata, insa aceasta nu se adauga la perioada maxima initiala de 15 zile, solicitarea clientului se incadreaza in continuare in perioada de retur.
Returul produselor se poate face doar prin curier (nu posta), dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Costurile de transport NU sunt suportate de catre rogsm.com.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, clientul trebuie:
- sa incheie proces verbal cu agentul curier
- sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0754 390 608

In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferii garantie produselor.
In cazul refuzarii unui colet deteriorat, clientul trebuie sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0754 390 608


Returnarea banilor se face in termen de maxim 14 zile din momentul in care am receptionat in service produsul trimis de dvs si acesta este functional si in stare noua.  Va rugam sa specificati numarul de cont bancar IBAN in LEI in care se va rambursa contravaloarea produselor.
In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.


Va rugam ca in momentul expedierii coletul sa contina urmatoarele documente/date:
   - Numele pe care s-a facut comanda. 
   - Factura sau/si bonul fiscal ce insoteste produsele.
   - Numarul de retur (numarul comunicat pe mail sau SMS in momentul completarii formularului de retur). Pentru coletele trimise prin Curier va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur. 
 
Exceptii:
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  1. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat
  2. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc

 

De retinut:
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, urme de lichide, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )
Nu vor fi receptionate coletele care nu au trecut numarul de retur pe scrisoarea de transport (AWB) sau pe colet.

Sale

Unavailable

Sold Out